EDIFICI PLURIFAMILIAR 24 HABITATGES “CASSÀ 1”EDIFICIO PLURIFAMILIAR 24 VIVIENDAS “CASSÀ 1”

Aquest edifici esta situat al costat d’un riera. Es va aprofitar per fer la zona comunitària en contacte amb l’espai de les vores de la riera, de manera que les zones d’estar dels habitatges tenen vistes als camps i l’entorn rural. La zona comunitària conté una piscina per als veïns.La promoció consta de 24 habitatges.

L’edifici consta de S+PB+3+G (golfes) connectades als habitatges de l’última planta. La planta soterrani té el garatge per a tots els cotxes de la comunitat. A la planta baixa hi ha habitatges que tenen un petit jardí a l’interior del pati, que tenen accés directe a la zona comunitària amb piscina. L aplanta segona té habitatges amb terrassa i la planta tercera té habitatges dúplex a golfes.

Edificicassà delaselva01Edificicassà delaselva03Edificicassà delaselva4Este edificio esta situado junto a un riera. Se aprovechó para hacer la zona comunitaria en contacto con el espacio de los bordes de la riera, de forma que las zonas de estar de las viviendas tienen vistas a los campos y el entorno rural. La zona comunitaria contiene una piscina para los veïns.la promoción consta de 24 viviendas.

El edificio consta de S+*PB+3+G (buhardillas) conectadas a las viviendas de la última planta. La planta sótano tiene el garaje para todos los coches de la comunidad. A la planta baja hay viviendas que tienen un pequeño jardín en el interior del patio, que tienen acceso directo a la zona comunitaria con piscina. L *aplanta segunda tiene viviendas con terraza y la planta tercera tiene viviendas dúplex a buhardillas.

Edificicassà delaselva01Edificicassà delaselva03Edificicassà delaselva4