EDIFICI “MACLA” A LA VALL D’ARANEDIFICIO “MACLA” EN VAL D’ARAN

Es va construir un petit edifici plurifamiliar en una parcel·la diminuta. La superfície d¡ocupació es va exhaurir amb la rampa, la zona d’accés a l’edifici i les terrasses de l’habitatge de la planta baixa.

L’estratègia de la macla de dos volums va sortir per la forma de la parcel·la, que té molt poca façana i s’obre cap al fons de la parcel·la. La finca té dos costats de fons de parcel·la. En la façana aquesta estratègia de la macla recorda a les cases antigues del poble que són de crugies curtes. L’acabat amb pedra és molt corrent en tots els edificis de la zona pel que l’edifici queda molt ben integrat entre les cases unifamiliars del voltant.

Plurifamiliar a Bossòst01

Plurifamiliar a Bossòst02

Plurifamiliar a Bossòst03Se construyó un pequeño edificio plurifamiliar en una parcela diminuta. La superficie d¡ocupación se agotó con la rampa, la zona de acceso al edificio y las terrazas de la vivienda de la planta baja.

La estrategia de la*macla de dos volúmenes salió por la forma de la parcela, que tiene muy poca fachada y se abre hacia el fondo de la parcela. La finca tiene dos lados de fondos de parcela. En la fachada esta estrategia de la macla recuerda en las casas antiguas del pueblo que son de crujías cortas. El acabado con piedra es muy corriente en todos los edificios de la zona por el que el edificio queda muy muy integrado entre las casas unifamiliares del cercando.

 

Plurifamiliar a Bossòst01

Plurifamiliar a Bossòst02

Plurifamiliar a Bossòst03