EQUIP

 
AASERRAMELENDEZARQUITECTES 
enric serra  · rosa melendez 
 
Aquesta web és un recull dels projectes més rellevants que hem realitzat. Tot i que per nosaltres tots els projectes són importants. La web anirà completant-se en dos sentits, retroactivament, recuperant projectes no digitals i, amb els projectes nous que anem acabant. 
 
 
 
El nostre bagatge professional es remunta a l’any 1994. Tenim el nostre despatx a Girona i ens desplacem a tot el territori català. En cada cas, treballem adaptant la praxi constructiva de l’entorn i els mitjans de la zona. La nostra especialitat és l’edificació d’obra nova i la rehabilitació.
El treball professional projectual es basa en complementar els edificis amb conceptes de control ambiental passius (mnca-mitjans naturals de control ambiental) , conceptes “verds” o de sostenibilitat, conceptes “blaus” de reducció de residus amb l’objectiu d’obtenir un estalvi energètic  en el consum dels edificis.
Per nosaltres tots els projectes són importants i no depenen de la mida sinó de la intenció del projecte i de la voluntat de ser ben executada.

La fita de l’equip és resoldre el programa funcional i les necessitats del client tenint en compte els principis bàsics de la sostenibilitat : 

  • Identificació dels valors ambientals, paisatgístics i patrimonials del territori.
  • Protecció de l’entorn i de les persones que han d’habitar en els nostres projectes de cases o de ciutat.
  • Construir amb materials sans i pel bé de les persones, de les properes generacions i de la sostenibilitat del planeta.
 CAM00037  P1280136-GREY

Enric Serra Grau. Arquitecte

Arquitectura Superior . UPC (1992) A  l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Certifiacdor energètic. LIDER / CALENER /CE·3/CE3·X

Rosa Melendez Frigola. Arquitecta

Arquitectura Superior . UPC (1994) A  l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Màster en Medi Ambient . UdG (2011) A  la Universitat de Girona, amb l’especialitat Ordenació el Territori i gestió del Paisatge.

Post Grau en Rehabilitació, Reparació i Diagnosi d’Edificis (1994)A a Universitat Politècnica de Catalunya.

Nascut a Barcelona el 1964

Llicenciat  en arquitectura per l’Escola Tècnics Superior d’Arquitectura de Barcelona, especialitat en projectes. Al llarg de la seva carrera professional ha realitzat  projectes relacionats amb el món de l’urbanisme, paisatge  i edificació.

Cofundador de aasermel arquitectes des del 1994

2001-2003 Professor de projectes a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC)

1993-1994. Col·laboración en el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, secció obres i manteniment de Barcelona, realitzant estudis i projectes per l’adecuació d’accessibilitat de les escoles públiques  d’ educació secundària de Barcelona.

1988  Beca ILAUD (International Laboratory Architecture and Design) en Siena Italia)

1987  Beca INDESEM (International Design Seminar) en DELFT ( Holanda).

Nascuda a Girona el 1969

Llicenciada en arquitectura per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, especialitat Projecte, Urbanisme i Història.   Màster en Medi Ambient per la Universitat de Girona, especialitat Ordenació del Territori i Gestió del Medi Ambient.

Cofundadora de aasermel arquitectes des del 1994

2013 Treball per Recerca a la Universidad de Girona UdG per projecte de Recerca a l’Insititut d’Investigació i Apliacions sobre Benchmarking en els consum dels equipaments d’una ciutat intermitja.

2012 Col·laboració amb el Ministeri de Cultura per realitzar  l’aixecament de la Planimetria de les Esglésies Romàniques del Gironès per l’Enciclopedia del Romànic Digital, amb conveni amb la Fundació Santa Maria la Real de Palencia

1990  Colaboració en una Tesi Doctoral sobre Acústica i Paisaje a la Universidad de Arquitectura de Barcelona.

1990  Stage  sobre investigació de l’espai urbà sonor a l’ Ecole d’Architecture de Grenoble (Francia), dirigit por l’Equip Interdisciplinar EUTERPES de la universitat de Grenoble.

1989  Beca ERASMUS a la Universitat de Palerm (Italia) sobre Restauració de Monuments.

Contacte:
C/ Bellavista, 10 · 17004-GIRONA Tf. 972 20 82 59  Mail:   aasermel@coac.net
Web:   http://aasermel.cat/
News: http://aasermelarquitectes.blogspot.com.es/