PROPOSTA D’ ASCENSOR A LA MURALLA DE GIRONA PROPUESTA DE UNA ASCENSOR EN LA MURALLA DE GIRONA

L’associació de veïns del Barri de Les Pedreres de Girona ens va demanar que féssim una proposta per situar un ascensor que comuniqui la Plaça Catalunya amb el Parc fora muralla de Les Pedreres.
El barri es va formar a principis del segle passat. Actualment el Barri està ben comunicat pel servei d’autobusos, però un ascensor permetria superar una alçada de 15 metres en uns segons. Els usuaris serien gent gran, gent que passeja amb cotxets de mainada i també els estudiants que van a la Universitat de Girona.
ascensor pedreres 03
ascensor pedreres 01

ascensor pedreres 02La asociación de vecinos del Barrio de Las Canteras de Girona nos pidió que hiciéramos una propuesta para situar un ascensor que comunique la Plaza Cataluña con el Parque fuera muralla de Las Canteras.
El barrio se formó a principios del siglo pasado. Actualmente el Barrio está muy comunicado por el servicio de autobuses, pero un ascensor permitiría superar una altura de 15 metros en unos segundos. Los usuarios serían gente mayor, gente que pasea con cochecitos de chiquillería y también los estudiantes que van a la Universitat de Girona.

ascensor pedreres 03
ascensor pedreres 01

ascensor pedreres 02